MEDICINA 2019, PhD hallgatói pályázat

Felhívás a „MEDICINA 2019 Pályázat ösztöndíjas PhD hallgató GYÓGYSZERÉSZ” pályázatra!

Tisztelt Pályázó!

Az idén hetedik alkalommal jelenik meg az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság, az Egészségügyi Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló ösztöndíjas PhD hallgató gyógyszerész, 2019” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.

Pályázati információk

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke. A zsűri tagjai: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség korábbi elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője.

A legjobb helyezést elért pályázó díját a 2019. október 7-9 között rendezett, II. Hungaromed Kiállítás és Konferencia keretében, ünnepi gálaesten adjuk át.

Reméljük, hogy sokan tisztelnek meg bennünket a pályamunkájukkal. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a díjhoz, a Meditop Gyógyszeripari Kft. támogatásának köszönhetően pénzjutalom is tartozik.

A pályázatokat kérjük, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság e-mail címére:

titkarsag@mgyt.hu küldjék el 2019. július 31-ig, word dokumentum formában.

Budapest, 2019. május 30.

Üdvözlettel,

Nógrádi Tóth Erzsébet

alapító főszerkesztő

Medicina évkönyv

Prof. Dr. Szökő Éva

Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság

elnök

 

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

Hírlevél

Tagdíj

tagdij szamlaszam kek ok

Keresés

CPH 2020

cph logo 2020 vektor altalanos

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok