Kórházi Gyógyszerészek XXII. Kongresszusa

A program ezúttal is aktuális témákat céloz meg, abban a reményben, hogy hasznosítható ismereteket, szemléletet ad majd a kollégáknak. Az egészségügyi ellátások finanszírozási nehézségei évről évre rohamosan növekednek, ezért a farmakoökonómia gazdasági és szakmai vetületei, mint nagy gyűjtő téma köré rendeztük a választott szakmai kérdéseket. A hétvégi időzítés is reméljük elnyeri a kollégák támogatását, mivel előzetes „közvélemény-kutatáson” alapul, továbbá ezzel is segíteni akartuk a fiatalok csatlakozását. 
Ezúttal is lesz pre-kongresszus, amelynek témája a gyógyszerészeti, medikai gyógyszerelést támogató informatikai programok helyzete, a „medikai adatvagyon” értelmezése és hasznosítása a betegbiztonság növelése érdekében. Álláspontom szerint minden kórházi, klinikai gyógyszerész közös feladata, szakmai hitvallása kell legyen, hogy ezzel a rendezvénnyel is igazoljuk – hivatásunk biztos szakmai alapokon áll és méltó arra, hogy a hazai betegellátás nélkülözhetetlen szereplőjeként tartsák számon. Minden kórházi, klinikai gyógyszerész kiveheti ebből a részét: akár egy prezentáció bevállalásával, akár „csak” aktív jelenlétével erősítve a rendezvényt. 
   Ehhez biztosítunk színvonalas programot, valamint a szakmai partnerekkel hasznos találkozásokra, a kollégák közötti információcserére, a személyes kapcsolatok ápolására is alkalmas környezetet.

Prof. Botz Lajos
elnök

 

További információk erre a linkre kattintva érhetők el.

Rendezvény információk

Dátum 2019. május 24. 0:00
Rendezvény vége 2019. május 26. 0:00
Férőhely Korlátlan
Helyszín Balatonfüred, Hotel Füred

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

Hírlevél

Tagdíj

tagdij szamlaszam kek ok

Keresés

Önkéntes tagdíj

irodafelujitas modul

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok