Kórházi Gyógyszerészek XXII. Kongresszusa

A program ezúttal is aktuális témákat céloz meg, abban a reményben, hogy hasznosítható ismereteket, szemléletet ad majd a kollégáknak. Az egészségügyi ellátások finanszírozási nehézségei évről évre rohamosan növekednek, ezért a farmakoökonómia gazdasági és szakmai vetületei, mint nagy gyűjtő téma köré rendeztük a választott szakmai kérdéseket. A hétvégi időzítés is reméljük elnyeri a kollégák támogatását, mivel előzetes „közvélemény-kutatáson” alapul, továbbá ezzel is segíteni akartuk a fiatalok csatlakozását. 
Ezúttal is lesz pre-kongresszus, amelynek témája a gyógyszerészeti, medikai gyógyszerelést támogató informatikai programok helyzete, a „medikai adatvagyon” értelmezése és hasznosítása a betegbiztonság növelése érdekében. Álláspontom szerint minden kórházi, klinikai gyógyszerész közös feladata, szakmai hitvallása kell legyen, hogy ezzel a rendezvénnyel is igazoljuk – hivatásunk biztos szakmai alapokon áll és méltó arra, hogy a hazai betegellátás nélkülözhetetlen szereplőjeként tartsák számon. Minden kórházi, klinikai gyógyszerész kiveheti ebből a részét: akár egy prezentáció bevállalásával, akár „csak” aktív jelenlétével erősítve a rendezvényt. 
   Ehhez biztosítunk színvonalas programot, valamint a szakmai partnerekkel hasznos találkozásokra, a kollégák közötti információcserére, a személyes kapcsolatok ápolására is alkalmas környezetet.

Prof. Botz Lajos
elnök

 

További információk erre a linkre kattintva érhetők el.

Rendezvény információk

Dátum 2019. május 24. 0:00
Rendezvény vége 2019. május 26. 0:00
Férőhely Korlátlan
Helyszín Balatonfüred, Hotel Füred

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

Hírlevél

Tagdíj

tagdij szamlaszam kek ok

továbbképzéseink

1 felev modul 6

Keresés

Évkönyv 2019.

Hallgatoi evkonyv 2019

Egy százalék

egyszazalek modul

Allergia

Allergia logo

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok