Tagdíj információk

Tisztelt Kolléga!

Köszönjük, hogy eddig is aktív tagja volt a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaságnak. Úgy gondoljuk, hogy a magyar gyógyszerészek és a Társaság kapcsolata a tudomány iránti elkötelezettségen és a kölcsönös bizalmon alapul. Reméljük, hogy a szaklapjainkban és hírlevelünkben közölt tények, események, közlemények biztosítják Ön számára a szakmánkkal összefüggő információk "naprakészségét", amivel szakmai tudását, gyakorlati ismereteit folyamatosan fejleszteni tudja. Tudományos és továbbképző rendezvényeinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy szakmai tudását gyarapítsa, továbbképzési pontjait összegyűjthesse.

Bízva abban, hogy továbbra is részese kíván lenni a fenti együttműködésnek, ezúton kérjük Önt arra, hogy a 2017. évi MGYT tagdíjának összegét az OTP 11708001-20530530 számú bankszámlaszámra történő átutalással szíveskedjék rendezni 2017. február 28-ig (kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesse fel nevét és hogy melyik szervezet: megyei/ipari tagja.) A kórházi kollégák közvetlenül az MGYT-KGYSZ felé teljesítsék tagdíj befizetésüket a 11994600-04403058 számú bankszámlaszámra. A 2017. évi tagdíj összege változatlan az előző évihez képest, azaz aktív kollégák részére 5.000 Ft, gyes-en lévő/nyugdíjas/ifjúsági/társult tagjainknak 1.500 Ft.

Kérjük, hogy, szíveskedjék a „Tagsági adatfrissítő lap”-ot a honlapunkon (www.mgyt.hu) online úton kitölteni. Ez egyben az elektronikus hírlevélre történő regisztrációra is lehetőséget biztosít Önnek.

Örömmel vesszük, ha tagjaink aktívan részt vesznek a szakosztályok tevékenységében is! Ha több szakosztály munkájában is részt kíván venni, kérjük, hogy jelölje meg, hogy melyik szakosztály munkája iránt érdeklődik elsődlegesen. Ennek az év során (a küldöttgyűlés jóváhagyását követően) esetlegesen bevezetendő, tagdíjból történő szakosztály finanszírozás estén lehet jelentősége.

Annak érdekében, hogy a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság iránt érdeklődő kollégáinkat tagjaink sorában üdvözölhessük, kérjük, hogy egítse belépésüket, így Ön is aktívan hozzájárulhat növekedésünkhöz. A belépési kérelmet honlapunkon találják meg, on-line kitölthető.

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy személyi jövedelemadója 1 százalékának felajánlásával is lehetősége van a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság támogatására. Tisztelettel kérjük, hogy a 2016. évi személyi jövedelemadó bevallásakor éljen ezzel a lehetőséggel az erre vonatkozó Rendelkező Nyilatkozat kitöltésével és az adóhatóságnak való megküldésével.

A kedvezményezett adószáma: 19000754-2-42

A kedvezményezett neve: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság

Köszönettel:

Dr. Horváth László

főtitkár

Amennyiben MGYT tag szeretne lenni, töltse ki Belépési nyilatkozatunkat!

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

e-learning

E learning 2017 web

Hírlevél

Keresés

Allergiás megbetegedések

Allergia logo

PBP World Meeting

PBP crop

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok