MGYTávoktatás

AZ AKTUÁLIS SZÁM TÁVOKTATÁSI ANYAGA 


Lapunk – a Gyógyszerészet - 2007 júliusától akkreditált továbbképzést működtet távoktatási formában, amelyre várjuk jelentkezésüket. Az alábbiakban néhány fontosabb információval szeretnénk elősegíteni tájékozódásukat és meggyőzni Önöket, hogy a ma már bőségesre nőtt kínálatból a Gyógyszerészet-et válasszák

A továbbképzés szakmai tartalma

A 2007 júliusában megkezdett távoktatási program 2018-ban is folytatódik. A Gyógyszerészet előfizetői részére rendelkezésre álló távoktatásban évente tíz alkalommal 2 dolgozatot veszünk számításba, a folyóiratban ikonnal jelölve meg őket. A kreditpontos továbbképzés céljára olyan dolgozatokat választunk, amelyek felölelik a gyógyszerészet valamennyi területét, így a farmakognózia- és fitoterápiát, gyógyszerellátási gyógyszerészetet, gyógyszerellenőrzést, gyógyszerhatástant, gyógyszerkémiát, gyógyszertechnológiát, gyógyszerügyi szervezést és igazgatást, klinikai-kórházi gyógyszerészetet, minőségbiztosítást és társadalom-gyógyszerészetet. Így minden évben lehetőség nyílik e területek mindegyikének lefedésére és ezzel a naprakész általános gyógyszerészeti ismeretek továbbképzés keretében történő megszerzésére.

A szerezhető kreditpontok száma

A távoktatásban regisztrált résztvevőknek évente összesen 20 kreditpont jóváírására kerül sor.

A részvétel feltétele

Minden Gyógyszerészet előfizetéshez egy gyógyszerész regisztrációját tudjuk biztosítani, akinek nevét az előfizető adja meg. A továbbképzésben résztvevő gyógyszerész postán, faxon vagy elektronikus úton küldi be a megoldásokat, amelyek alapján a pontigazolást naptári év végén adjuk ki.
Amennyiben egy munkahelyről több gyógyszerész kíván a továbbképzésben részt venni, az MGYT a második, harmadik... előfizetés esetén 25%-os kedvezményt biztosít.

Technikai tudnivalók

A Gyógyszerészet januári számától – hasonlóan a 2008-ban kialakított gyakorlathoz – évi tíz alkalommal, alkalmanként két dolgozatot jelentetünk meg a távoktatási program keretében. A kiválasztott dolgozatokat „bagoly“ piktogrammal jelöljük. A dolgozatokhoz tartozó kérdéseket a lap utolsó oldalán közöljük. Minden dolgozathoz három-három egyszerű feleletválasztós kérdés tartozik, kérdésenként egy jó válasszal. 

A távoktatási programba bejelentkezetteknek lehetőségük van a válaszokat – előzetes regisztrációt követően – emailen is megadni (szerkesztoseg@mgyt.hu).

Jelentkezés módja és határideje

Jelentkezni lehet MGYT honlapján lévő jelentkezési lap kitöltésével. A 2019. évi jelentkezési határidő lejárt.

Figyelem! Mindenkinek, aki a távoktatásban részt kíván venni, jelentkeznie kell, függetlenül attól, hogy 2018-ban résztvevője volt-e a távoktatásnak. Minden részletkérdésben felvilágosítást ad a Titkárság (1085 Budapest, Gyulai Pál utca 16., tel.: 06 1 483 1466, fax: 06 1 483 1465, e-mail: szerkesztoseg@mgyt.hu)

Bejelentkezés

A honlapra való regisztrálással nyomon követheti előfizetéseit, rendezvényekre történő jelentkezéseit.

Hírlevél

Tagdíj

tagdij szamlaszam kek ok

Keresés

CPH 2020

cph logo 2020 vektor altalanos

Eseménynaptár

2019   December
H K SZ CS P SZ V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

MgyTávoktatás

Owl5 WEB

Önkéntes tagdíj

irodafelujitas modul

International

eufeps logo

Fip

Kérdezze meg...

gyogyszeresz fiatal

Farmakognóziai Hírek

gyogynoveny2

facebook

Aktuális szám

Gyógyszerészet – korábbi számok